Τροποποίηση Κανονισμού Μεταθέσεων.

Αποτελέσματα Εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων.
19/12/2016
Βαθμολόγιο Τώρα!
22/12/2016

Τροποποίηση Κανονισμού Μεταθέσεων.

titlos poeyps neo

Αρ.Πρωτ.247                                                          Αθήνα, 20/12/2016

 

                                                               ΠΡΟΣ: Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος

                                         Αντιστράτηγο, κ. Βασίλειο Καπέλιο

                                                                   

ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση Κανονισμού Μεταθέσεων»

 

Κύριε Αρχηγέ,

      σύμφωνα με πληροφορίες μας, επίκειται σειρά τροποποιήσεων στον Κανονισμό Μεταθέσεων (Π.Δ 170/96 όπως ισχύει) για τις οποίες δεν έχουμε την παραμικρή ενημέρωση και οι οποίες παρά το ότι βρίσκονται σε προχωρημένο ή τελικό στάδιο δεν έχουν τεθεί σε οποιαδήποτε διαβούλευση ή συζήτηση με τους θεσμικούς εκπροσώπους των υπαλλήλων (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ).

       Ιδιαίτερα μετά το θέμα που έχει ανακύψει με την στελέχωση των μεταβιβασθέντων από το Ελληνικό Δημόσιο στην FRAPORT αεροδρομίων, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει διάχυτη ανησυχία στους υπαλλήλους, η οποία επιτείνεται από το σκοτάδι στο οποίο σκόπιμα πλέον μας κρατάει η πολιτική και φυσική ηγεσία.

     Θεωρούμε ότι οι κινήσεις που ανατρέπουν την ομαλή υπηρεσιακή ζωή, όπως αιφνίδιες μετακινήσεις (ξεσπιτώματα λέμε εμείς) θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα αποδιοργάνωσης που θα στερήσει από τους πυροσβέστες κάθε εναπομείνασα αντοχή στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

    «Καλά και Άγια» λόγω και των ημερών τα συμφέροντα της FRAPORT, όμως το Πυροσβεστικό Σώμα και οι πυροσβέστες δεν είναι υπάλληλοι της για να ενδίδουν στις επιθυμίες της. Σε κάποια πράγματα πρέπει να τίθενται όρια που επιτάσσονται από την δημοκρατία, την υψηλή αποστολή και τις παραδόσεις του Π.Σ..

Κύριε Αρχηγέ,

     ήμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι κατανοείται την κατάσταση, ζητάμε επείγουσα συνάντηση μαζί σας και μέχρι την πραγματοποίηση της, σας καλούμε να απόσχετε από κάθε σχετική διοικητική ενέργεια.

    Κάθε τι άλλο, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εκληφθεί ως βαθειά αντιδημοκρατική συμπεριφορά έναντι των υπαλλήλων και της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ

                                     

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                        ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Print Friendly, PDF & Email