Συνάντηση Κ. Τριανταφύλου με τον Πρόεδρο ΠΟΕΥΠΣ, ΕΑΠΣ και ΠΕΕΠΣ

ΕΥΠΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
17/02/2014
ΕΥΠΣ ΣΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ: Πρόσκληση σε Ημερίδα
21/02/2014

Συνάντηση Κ. Τριανταφύλου με τον Πρόεδρο ΠΟΕΥΠΣ, ΕΑΠΣ και ΠΕΕΠΣ

Κώστας Δ.  Τριαντάφυλλος

Δελτίο Τύπου

 

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

 

Συνάντηση με εκπροσώπους των Αξιωματικών, Υπαλλήλων και Εθελοντών του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποίησε ο Κώστας Τριαντάφυλλος, Βουλευτής Χίου και Εισηγητής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπάλληλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), Νίκος Αθάνατος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.A.Π.Σ), Γιάννης Σταμούλης και ο Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΕΕΠΣ), Δημήτρης Ζέρβας.

 

 

Κύριο αντικείμενο της συνάντησης ήταν το σχέδιο νόμου που συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και αφορά, μεταξύ άλλων, στην αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τις θέσεις των εκπροσώπων των Πυροσβεστών επί του τελικώς διαμορφωθέντος σχεδίου νόμου, ενώ εκτενής αναφορά έγινε στην τροπολογία που προτίθεται να καταθέσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σχετικά με την ασφάλεια και υγεία στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Print Friendly, PDF & Email