Αδιάλλακτη στάση της Κυβέρνησης
07/09/2012
Δημόσια έκκληση στους Αρχηγούς των Σ.Α.
07/09/2012

Συναντήσεις με Πολιτικούς Αρχηγούς

 

Αθήνα 6 Σεπτεμβρίου 2012
Αρ. Πρωτ.: 605/4/39δ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

  Στο πλαίσιο των συναντήσεών μας με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενημερώσαμε σήμερα διαδοχικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο ΚΑΜΜΕΝΟ για την καθολική απαίτηση των ενστόλων να μην υπάρξουν άλλες περικοπές όσο και για τις κινητοποιήσεις που κάνουμε για να πετύχουμε το στόχο μας.

  Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ τόνισε ότι οι ένστολοι εργαζόμενοι είναι κομμάτι του λαού μας που βρίσκονται απέναντι σε μια πρωτοφανή επίθεση, την επίθεση των νέων μέτρων λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση κατ’ εντολή της τρόικας και γι’ αυτό επιβάλλεται να αποκρουστεί με τους ενωτικούς αγώνες του λαού.

syriza 6-9-2012

Επίσης εξέφρασε τη στήριξη του κόμματός του στις κινητοποιήσεις μας, δηλώνοντας ότι θα είναι παρούσα στη σημερινή συγκέντρωσή μας αντιπροσωπεία του κόμματός του και τονίζοντας ότι οι κινητοποιήσεις των ένστολων μπορεί να είναι το κρίσιμο εφαλτήριο για την αφύπνιση του λαϊκού κινήματος και να αποτελέσουν και την αρχή του τέλους αυτού του πέπλου της σιωπής που έχει επικαθίσει πάνω στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

  Πρόσθεσε δε ότι η δημόσια ασφάλεια και η πολιτική προστασία είναι ένα δημόσιο αγαθό και οι ένστολοι που διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά δεν μπορεί να αμείβονται με 540 ευρώ. Υπάρχουν ειδικά μισθολόγια γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, γιατί υπάρχουν κάποιες ειδικές κατηγορίες εργαζομένων με κοινωνική υπεραξία.

aneksart ellines 6-9-2012

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ μας τόνισε επίσης από την πλευρά του ότι είναι αυτονόητη η καταψήφιση από τους βουλευτές του κόμματός του των μέτρων στην Βουλή, αν έρθουν, όπως είναι αυτονόητη και η παρουσία του ίδιου και όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Προέτρεψε δε τα προεδρεία των σωματείων των ενστόλων να επικοινωνήσουν προσωπικά είτε τηλεφωνικώς με όλους τους βουλευτές του Κοινοβουλίου σε όλη την Ελλάδα και να ζητήσουν ξεκάθαρα τη θέση τους αν θα ψηφίσουν ή όχι τα μέτρα.

 

Print Friendly, PDF & Email