ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ: Δεν αρκεί το φιλότιμο! Σεβασμός στη Δικαιοσύνη!
08/09/2014
ΕΥΠΣ ΡΟΔΟΥ- ΔΩΔ-ΝΗΣΟΥ:Δελτίο Τύπου
12/09/2014

ΠΟΕΥΠΣ: Δελτίο τύπου

Αρ.Πρωτ.235                                                                                      Αθήνα, 08/09/2014

 

           

      ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

                                                                                          ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

                                  

 

Συνάδελφοι ,

            Στις 05/09/2014 πραγματοποιήθηκε η  Ένστολη Πανελλαδική Συγκέντρωση  Διαμαρτυρίας  των υπηρετούντων και αποστράτων των  Σωμάτων Ασφαλείας και των Ένοπλων Δυνάμεων  στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Λευκό Πύργο.    

            Μετά τις ομιλίες των Προέδρων των Ομοσπονδιών, ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας η οποία κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.  Στη συνέχεια αντιπροσωπεία των Προε

δρείων των Ομοσπονδιών κατέθεσε κοινό ψήφισμα διαμαρτυρίας με τα δίκαια αιτήματά μας όπως: Ασφαλιστικά Ταμεία, Αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, Μισθολόγιο κ.α., στον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Ορφανό . Όμως την αμέσως επόμενη ημέρα η αναμενόμενη από πλευράς μας «εντολή πρωθυπουργού», σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις, για την άμεση συμμόρφωση του οικονομικού του επιτελείου στις αποφάσεις του ΣτΕ, δεν ακούστηκε. Αντιθέτως, επικαλέστηκε  δημοσιονομική στενότητα, υποσχόμενος ταυτόχρονα καλύτερες μέρες όταν και όποτε το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες.

pirgos

Η ομιλία του Προέδρου της ΠΟΕΥΠΣ κ. Δημήτρη Σταθόπουλου στον Λευκό πύργο. (κάντε κλικ στην εικόνα)

 Συνάδελφοι ,

            Το Προεδρείο της ΠΟΕΥΠΣ εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στην ενέργεια και στην σύνταξη για την μεγάλη  δυναμική τους παρουσία  στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη.         

            Επίσης θα πρέπει να γίνει σαφές και απόλυτα κατανοητό ότι ο αγώνας  θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, με την εκδήλωση  ενεργειών προς κάθε κατεύθυνση αλλά και  την ανάληψη πρωτοβουλιών.  Στο αμέσως επόμενο διάστημα,  θα συγκληθούν τα συνδικαλιστικά μας όργανα και θα συγκροτηθεί ένα νέο Συντονιστικό Όργανο των συνδικαλιστικών φορέων των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων για να επικαιροποιήσουμε ειλημμένες αποφάσεις για την άσκηση της μέγιστης δυνατής πίεσης προς την Κυβέρνηση.

            Για ότι νεότερο προκύψει ή για όποια ενέργεια ή πρωτοβουλία αποφασιστεί θα ενημερωθείτε άμεσα με νεότερες ανακοινώσεις μας.

 

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

                  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                      ΦΕΡΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Print Friendly, PDF & Email