Μισθοδοσία δοκίμων πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Σχολής   

Τέλος στις αλχημείες & στα λογιστικά τρικ! Διάλογος από μηδενική βάση για το μισθολόγιό μας!
13/12/2017
Ενημέρωση για την καταβολή των εκτός έδρας καθώς και των  εκπαιδευτικών αποζημιώσεων
14/12/2017

Μισθοδοσία δοκίμων πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Σχολής   

Αρ.Πρωτ.578 Αθήνα, 14/12/2017

 

ΠΡΟΣ: Αρχηγό Πυροσβεστικού Σώματος

Αντιστράτηγο, κ. Βασίλειο Καπέλιο

KOIN: 1)Πρωτοβάθμιες Ενώσεις – μέλη Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

ΘΕΜΑ: «Μισθοδοσία δοκίμων πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Σχολής

Πτολεμαΐδας».

 

Κύριε Αρχηγέ,

σας γνωστοποιούμε ότι οι νεοπροσληφθέντες από διαγωνισμό του έτους 2003 συνάδελφοι δόκιμοι πυροσβέστες που φοιτούν στην Σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, δεν έχουν λάβει τις αποδοχές που δικαιούνται, κοινώς δεν έχει πιστωθεί ούτε ευρώ στους λογαριασμούς τους με φυσικό αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν ζήτημα επιβίωσης! Η πλειοψηφία των συναδέλφων αυτών είναι παντρεμένοι με δύο και τρία παιδιά, οι ημέρες των εορτών πλησιάζουν πλέον και ως εκ τούτου οι ανάγκες τους εκ των πραγμάτων είναι αυξημένες. Καθημερινά γινόμαστε δέκτες του αιτήματός τους για άμεση αποπληρωμή τους, όπως άλλωστε προβλέπεται και από την παράγραφο Β3, του άρθρου 51 του Ν.3205/2003.

Επιπλέον δεν έχουν πληρωθεί ακόμα οι αποδοχές των συναδέλφων δοκίμων πυροσβεστών που εισήλθαν στην Σχολή τον περασμένο Νοέμβριο.

Μετά τα παραπάνω ζητάμε την άμεση αποπληρωμή των οφειλόμενων ποσών ή έστω την χορήγηση έναντι ποσού στους δοκίμους πυροσβέστες της Σχολής στην Πτολεμαΐδα, ώστε οι άνθρωποι αυτοί να μπορέσουν να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους ανθρώπινα και αξιοπρεπώς τις άγιες ημέρες που έρχονται.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Print Friendly, PDF & Email