Κάλεσμα της ΠΟΕΥΠΣ στην πανελλαδικη ένστολη συγκέντρωση.

Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας 6/8/14
31/07/2014
ΕΥΠΣ ΡΟΔΟΥ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Επίσκεψη Κικίλια.
03/08/2014

Κάλεσμα της ΠΟΕΥΠΣ στην πανελλαδικη ένστολη συγκέντρωση.

Αρ.πρωτ.191                                                                                      Αθήνα, 31/07/2014

 

      ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

                                                                                          ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  

Συνάδελφοι,

    εκφράζουμε την κατηγορηματική και έντονη δυσαρέσκειά μας διότι η Κυβέρνηση συνεχίζει το ισοπεδωτικό της έργο σε όλα τα επίπεδα όπου με το άρθρο 221 του πολυνομοσχεδίου  που κατατέθηκε στη Βουλή συμπεριλαμβάνονται εξοντωτικές διατάξεις για τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία,  τα οποία τα οδηγούν κυριολεκτικά σε διάλυση εκμηδενίζοντας τα μερίσματα και ελαχιστοποιώντας τα εφάπαξ με τραγικές συνέπειες για τους εργαζομένους και την λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας.

     Παράλληλα δεν προχωράει στην αναγκαία νομοθετική ρύθμιση και στις διοικητικές πράξεις που απαιτούνται για την αποκατάσταση των μισθών μας και την επαναφορά τους, σε αυτά που ίσχυαν  την 31/07/2012 καθώς και στην άμεση επιστροφή των αναδρομικών. Τους υπενθυμίζουμε ότι η μη εφαρμογή τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων αποτελεί παράνομη πράξη.

     Ταυτόχρονα καταστρατήγησαν   με  Π.Δ.  τον Κανονισμό Μεταθέσεων (170/1996), εισάγοντας αντεργατικές διατάξεις, όπου θα καθιστούν «Όμηρο» τον κάθε συνάδελφο, σε κάθε Πολιτική και Φυσική Ηγεσία,  επαναφέροντας την αναξιοκρατία, την ρουσφετολογική εξάρτηση και την τρομοκράτηση υπό τον φόβο των αιφνιδιαστικών συνεχόμενων μετακινήσεων.

Συνάδελφοι,

  Μετά από απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος με τις αντίστοιχες Ομοσπονδίες των Αστυνομικών και Λιμενικών καλούνται όλοι οι συνάδελφοι καθώς και οι συνταξιούχοι να δώσουν δυναμικό παρών  και να συμμετάσχουν στην πραγματοποίηση της ένστολης πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην Αθήνα 6 Αυγούστου 2014 και ώρα 11:00΄στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

     Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος για την αιφνιδιαστική και κατάφορα άδικη τροποποίηση του Κανονισμού Μεταθέσεων.

     Παρακαλούνται οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις να έρθουν σε επικοινωνία με τις κατά τόπους αντίστοιχες Ενώσεις των Αστυνομικών και Λιμενικών για την κοινή μετάβαση τους στην Αθήνα.

          Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη απαντώντας έτσι με μαζικό και δυναμικό τρόπο  στον εμπαιγμό, την απαξίωση  και την εξαθλίωση των ένστολων.

                            

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

                  Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                      ΦΕΡΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Print Friendly, PDF & Email