Στην αλαζονεία απαντάμε με νέους αγώνες
28/07/2014
Εξελίξεις – ενέργειες σχετικά με την απόφαση του Σ.Τ.Ε.
28/07/2014

Η Απάντησή μας στην απαξίωση.

Κοινή Ανακοίνωση

Συνάδελφοι

Μετά την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στον υψηλότερο βαθμό, του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκρινε αντισυνταγματικές τις τελευταίες μειώσεις των αποδοχών των ενστόλων, με συγκροτημένο τρόπο σε  κοινό μέτωπο με τα σωματεία του χώρου, κάναμε όλες τις επαφές με την Κυβέρνηση, αναμένοντας πλέον από αυτήν την  τήρηση της νομιμότητας.

Σήμερα το πρωί, είχε κλειστεί στις 11.00, συνάντηση με τον  Υπουργό Οικονομιών, κ. Γ. Χαρδούβελη, ώστε να ενημερωθούμε υπεύθυνα για τον τρόπο υλοποίησης των αποφάσεων της δικαιοσύνης.

Αντί  όμως των πατροπαράδοτων «φιλοφρονήσεως της ελληνικής φιλοξενίας και εθιμοτυπίας»  συναντήσαμε τις «ασπίδες της δημοκρατίας» της αστυνομικής δύναμης και τα κλειστά μεταλλικά ρολά στην  είσοδο του Υπουργείου.

Ο αστυνομικός φραγμός μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει συνάντηση και  απωθηθήκαμε εκ της εισόδου του κυρίου Υπουργού.

Συνάδελφοι

Δεν θα αφήσουμε  αναπάντητη την πολιτική  της απαξίας απέναντί μας.  Σε μέτωπο  με τα σωματεία του χώρου ξεκινάμε συντονισμένες ενέργειες για να δείξουμε το δίκιο μας.

Σαν πρώτο «πυροσβεστικό βήμα» ξεκινάμε άμεσα καταθέτοντας από αύριο το πρωί μαζικά στις υπηρεσίες  μας Δ.Υ. αναφορές (κρατώντας πρωτοκολλημένο αντίγραφο)  ζητώντας να επανέλθουν οι μηνιαίες αποδοχές μας στο ύψος του Ιουλίου του 2012 και να  μας καταβληθεί η διαφορά των αποδοχών από την 31-7-2012 έως 31-12-2012.

Το ποσό που θα αναγράψουμε  είναι αυτό που γραφόταν στο συμπληρωματικό σημείωμα  που εξέδωσε η Διαχείριση Χρηματικού τον Αύγουστο  2013, για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης του προηγούμενου έτους.

Συνάδελφοι

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο Δρόμος του Αγώνα είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και θα τον ακολουθήσουμε μέχρι την τελική δικαίωσή μας.

                               Για την ΕΑΠΣ                                                                        Για την ΠΟΕΥΠΣ

                              Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Πρόεδρος

                        Ιωάννης Σταμούλης                                                              Δημήτριος Σταθόπουλος

Print Friendly, PDF & Email