Επίσκεψη στην Π.Υ. Μυκόνου.

Αρ.Πρωτ.194                                                                                         Αθήνα, 26/09/2018

 

                                                                               ΠΡΟΣ:  κ. Αρχηγό Πυρ/κού Σώματος

                                                                                            Αντιστράτηγο, κ. Βασίλειο Ματθαιόπουλο

                                                                               ΚΟΙΝ:   Πρωτοβάθμιες Ενώσεις-Μέλη Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

ΘΕΜΑ: Επίσκεψη στην Π.Υ. Μυκόνου».

 

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24/09/2018 επίσκεψη του Γεν. Γραμματέα της Ομοσπονδίας μας στην Π.Υ. Μυκόνου, ύστερα από αίτημα των υπηρετούντων συναδέλφων μας στην εν λόγω Υπηρεσία όπου και διαπιστώθηκε ότι οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις δεν διασφαλίζουν και δεν παρέχουν τα προβλεπόμενα αλλά ούτε τις στοιχειώδεις  συνθήκες διαβίωσης, διαμονής, παραμονής στους χώρους αυτούς. Συνθήκες τριτοκοσμικές, μηδαμινές παροχές (ακόμα και στο πόσιμο νερό) και συνωστισμός στους χώρους ανάπαυσης.

Ακολούθησε πλήθος ερωτημάτων από τους συναδέλφους τα οποία και απαντηθήκανε, αφουγκραζόμενοι την έκδηλη ανησυχία τους και προβληματισμό τους, καθώς και συνάντηση με τον Διοικητή της Υπηρεσίας κ. Παναγιώτη Μαυραγάνη σε πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα όπου  παραθέσαμε τους προβληματισμούς των συναδέλφων και  υποσχέθηκε ότι θα πράξει ότι είναι δυνατόν, για την συνεχή βελτίωση των συνθηκών διαμονής και διαβίωσης των συναδέλφων.

Μετέπειτα ακολούθησε συνάντηση με τους υπευθύνους της Fraport,  όπου και κατόπιν ενημέρωσής μας, δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις ότι σε ένα περίπου χρόνο θα έχει πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας σε έναν καινούριο χώρο που πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτεί μία σύγχρονη Υπηρεσία. (Έγινε και επίδειξη των αντίστοιχων αρχιτεκτονικών μελετών).

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μυκόνου κ Κων/νο Κουκά  όπου και ετέθησαν υπόψη τα προβλήματα που αφορούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τον ευχαριστήσαμε για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα και  υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την συνεχή βελτίωση των σχέσεων με την Υπηρεσία μας και για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων των συναδέλφων αλλά και με ενέργειες που θα βοηθήσουν στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη διασφάλιση της πυρασφάλειας των πολιτών και του φυσικού πλούτου του νησιού.

Κύριε Αρχηγέ,

     παρακαλούμε όπως παρέμβετε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο νέο κτίριο και να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση ώστε να εξασφαλίσετε την διαβίωση, την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού που υπηρετεί στην Π.Υ. Μυκόνου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                                 ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Print Friendly, PDF & Email