Διεκδικητικό Πλαίσιο
30/07/2012
Συνάντηση εργασίας για όλα τα τρέχοντα εργασιακά μας ζητήματα
23/08/2012

ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΜΗ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ

Αθήνα 22 Αυγούστου 2012
Αρ. Πρωτ.: 500/1 /17

ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΜΗ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ!

  Η αγωνιστική διάθεση για την μέχρις εσχάτων προάσπιση της ήδη δεινής θέσης στην οποία έχουν περιέλθει οι ένστολοι, διατρανώθηκε αποφασιστικά στην σημερινή κοινή συνεδρίαση των Προεδρείων των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας.

  Ρητά και κατηγορηματικά οι Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί υπερτονίζουν με την φωνή της συνείδησής τους, τιμώντας τον όρκο τους: Η ΑΦΑΙΜΑΞΗ δεν θα περάσει. Δεν αντέχουν άλλες περικοπές.

  Εάν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ περί μη εξαίρεσης των ενστόλων από τις νέες περικοπές και αθέτησης των δεσμεύσεων του κ. Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, τότε θα πρόκειται περί προσχεδιασμένης εξαθλίωσής τους και εξασθένησης των αντιστάσεων της Αστυνομίας του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος στην επέλαση του εγκλήματος και της ανομίας.

Απαξιωμένοι και περιθωριοποιημένοι ένστολοι ακινητοποιούνται στη μάχη εναντίον των λωποδυτών, των καταχραστών και των εγκληματιών. Αυτό θέλουν;

  Ουδεμία σχέση έχουν οι ένστολοι με ειδικά προνόμια ειδικών μισθολογίων, όπως επιμένει η παραπληροφόρηση. Αντιθέτως μάλιστα. Πάντα οι ένστολοι, παρά το επικίνδυνο της εργασίας τους, παρά τους τραυματισμούς και τους νεκρούς στο καθήκον, ακολουθούν μακρόθεν άλλα μισθολόγια. Το ίδιο και οι ένστολοι των Ενόπλων Δυνάμεων τους οποίους καλούμε σε κοινό αγώνα, απευθύνοντας προς τούτο πρόσκληση στον Σύνδεσμο Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων.

  Κατόπιν όλων αυτών, ζητούμε επίσημη ενημέρωση – συνάντηση με τον κ. Υπουργό Οικονομικών, καθώς επίσης και με τους κ.κ. Υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας, έως την Παρασκευή 24-08-2012, για να πληροφορηθούμε επιτέλους το τι ακριβώς συμβαίνει.

Καμία «τρόικα» πάνω από το εθνικό συμφέρον!

 

Print Friendly, PDF & Email