Ένστολη Διαμαρτυρία στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 07/09/2018.

Φόβος – πανικός: Οι κακοί σύμβουλοι μιας ηγεσίας.
11/08/2018
Κολυμβητικός αγώνας OPEN WATER ”2ος γύρος του Π. Φρουρίου” προς τιμήν του συναδέλφου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ.
30/08/2018

Ένστολη Διαμαρτυρία στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 07/09/2018.

Αρ.Πρωτ.173

Αθήνα, 27/08/2018

 

ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

                                                                                                ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

 

ΘΕΜΑ: «Ένστολη Διαμαρτυρία στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 07/09/2018».

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

κατόπιν των συλλογικών αποφάσεών μας και με αφορμή τα εγκαίνια της 83ης Δ.Ε.Θ. από τον Πρωθυπουργό της χώρας θα προβούμε σε Πανελλαδική ένστολη Διαμαρτυρία την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00΄στον Λευκό Πύργο στην Θεσσαλονίκη.

Όπως όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά, η Κυβέρνηση εξακολουθεί να μην συμμορφώνεται προς τις τελεσίδικες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών,  την περικοπή  των λειτουργικών δαπανών, την υποστελέχωση των υπηρεσιών, τις άθλιες συνθήκες εργασίας, την μη ύπαρξη Βαθμολογίου και την επιχειρούμενη περικοπή των εκτός έδρας αποζημιώσεων κατά 70% χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους, τις ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων του Π.Σ. ενώ πολλά άλλα αιτήματά μας δεν έχουν τύχει ικανοποίησης.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι η συνέχιση της προβληματικής λειτουργίας μας, η επιδείνωση της ανασφάλειας των πολιτών και η απαξίωση της υπηρεσιακής και ατομικής ζωής των συναδέλφων.

Στην επιχειρούμενη υποβάθμιση και απαξίωση του έργου μας και της αποστολής μας με αφορμή την αδιανόητη τραγωδία στην Αττική θα πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να μην αφήνουμε κανέναν να παίξει με την αδιάλειπτη προσφορά μας στην ελληνική κοινωνία.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη απαντώντας έτσι με δυναμικό τρόπο, δηλώνοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι  είμαστε και θα είμαστε εδώ παρόντες και θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών σύμφωνα, με την αποστολή και τον όρκο μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                                 ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Print Friendly, PDF & Email