Ενώσεις
27/01/2016
Επέκταση χορήγησης επιδόματος εξομάλυνσης και στα Σώματα Ασφαλείας
28/01/2016

Ενωμένοι στους αγώνες.

poeyps-title

 

Αρ.πρωτ.30                                                                                         Αθήνα, 28/01/2016

 

                                                                                    ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

 ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

     Στην Γενική Συνέλευση των αγροτών στο Κάστρο Βοιωτίας παρευρέθησαν στις 27/01/2016 αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας, όπου μετέφεραν το μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στο δίκαιο των αιτημάτων τους.

       Οι Ομοσπονδίες των ένστολων και σύσσωμοι οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας δηλώνουμε «σαρξ εκ της σαρκός» του Ελληνικού Λαού και αισθανόμαστε υπερήφανοι για το μεγάλο Παλλαϊκό Αγώνα που δίνει η αγροτιά και τους ευχαριστούμε, για την θερμή υποδοχή τους.

      Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ε.Υ.Π.Σ.Π. Στερεάς Ελλάδας και όλους τους συναδέλφους από τις όμορες  Υπηρεσίες που έδειξαν με το δυναμικό παρόν τους ότι είμαστε δίπλα τους σε ένα ενιαίο μέτωπο αντίστασης. Το συνεχόμενο ζεστό τους χειροκρότημα,  μας αναπτέρωσε το ηθικό και μας κάνει να συνεχίσουμε πιο δυναμικά τον αγώνα μας ο οποίος φαίνεται μέσα από τα μηνύματα που παίρνουμε από όλη την Ελλάδα  ότι η κινητοποίηση θα είναι απίστευτης μαζικότητας και συμμετοχής την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 16:00΄ στην Αθήνα.

     Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε άκαμπτοι όλο και πιο δυνατοί για να μην επέλθει η ασφαλιστική λαίλαπα και μαζί με αυτή το «Εθνοκτόνο Νομοσχέδιο» για όλες της γενεές των Ελλήνων.

 

Μας ενώνουν όλους οι κοινοί αγώνες

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                        Ο   ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                                              ΦΕΡΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

                      

 

 

Print Friendly, PDF & Email