ΕΥΠΣΚ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΣΕΠΑ.

ΕΥΠΣ ΣΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ: Πρόσκληση σε Ημερίδα
21/02/2014
ΕΥΠΣΚ. Μ.: ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ.
24/02/2014

ΕΥΠΣΚ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΣΕΠΑ.

 

 

Αρ. Πρωτ. 1

ΠΡΟΣ:  

  • Μέλη Δ.Σ.
  • Νομικό Σύμβουλο Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

  • Όλα τα μέλη της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. και όλες τις Π.Υ. και Π.Κ. της Κεντρικής Μακεδονίας

                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην εποχή των μνημονίων και στην άνευ αξιοκρατίας και αξιολόγησης λογικής της συρρίκνωσης του δημόσιου τομέα με κάθε τίμημα, εμφανίζονται πολλοί καλοθελητές. Παρουσιάζονται με ”αγνές προθέσεις” και με μανδύα την εθελοντική προσφορά στην κοινωνία που μόνο εθελοντική δεν καταλήγει να είναι.¨Άνθρωποι που εκμεταλεύονται την διάθεση είτε των δήμων για πυροπροστασία, με το αζημίωτο φυσικά και την πραγματικά αγνή αγάπη εθελοντών για το Πυροσβεστικό Σώμα δεν μπορεί παρά να εξυπηρετούν βρώμικα και σκοτεινά συμφέροντα.Η μείωση του κρατικού τομέα στο Π.Σ. είναι το ζητούμενο.

Εξού και ένα ακόμη μεγάλο χτύπημα στο Δέλτα ΤV, του απαράδεκτου κ.Σαχινίδη, κατά των Πυροσβεστών που παλεύουν με κίνδυνο της ζωής τους γιά να σώσουν ζωές και περιουσίες και ο παράλογος,αβάσιμος και αήθης χαρακτηρισμός τους ως τεμπέληδες και χαραμοφάηδες.

 

Ο ψευδής αυτός ισχυρισμός από τον αχαρακτήριστο αυτό ”κύριο”, δεν επισύρει μόνο ποινικές κυρώσεις για συκοφαντική δυσφήμηση κλπ. σύμφωνα με τα άθρα 361,362 και 363 του ΠΚ αλλά και αστικές αξιώσεις λόγω της αδικοπραξίας λόγω της προκληθείσας ηθικής βλάβης γιά την Ένωση μας και γιά τον καθένα από εμάς που υπηρετούμε τον συμπολίτη μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης που φτάνει πολλές φορές όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν στα όρια της αυτοθυσίας .

 

Κανένας δεν έχει την ασυλία να διασύρει τους υπερήφανους Πυροσβέστες για δικούς του προφανείς λόγους ούτε να βλάπτει την τιμή και την υπόληψη μας.

Περιμένουμε άμεση τοποθέτηση από την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, και φυσικά από την ΠΟΕΥΠΣ να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά του συγκεκριμένου ”κυρίου” διαφυλάσσοντας την αδιαμφισβήτητη από ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία προσφορά του Έλληνα Πυροσβέστη.

Print Friendly, PDF & Email