ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ.
02/10/2013
Συνδικαλιστικές άδειες.
17/10/2013

ΕΥΠΣ Ρόδου: Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά

 

Τηλ  Προέδρου            6945416242                                                                                      Προς: ΠΟΕΥΠΣ

Τηλ. Γεν. Γραμματέα    6977425809                                                       

                                                                 

Αρίθμ. Πρωτ.  114                                                                       

Ρόδος  02-10-2013

 

Δελτίο Τύπου

 

 

     Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου & Δωδεκανήσου έλαβε μέρος σε ποδοσφαιρικό τουρνουά που συμμετείχαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου, μαζί με την μικτή ομάδα Αστυνομικών Υπαλλήλων που ήρθαν από την Κύπρο.

      Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε την 30/09/2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 στο Δημοτικό στάδιο του Διαγόρα στην πόλη της Ρόδου.

      Να σημειωθεί ότι ο σκοπός του ποδοσφαιρικού τουρνουά ήταν να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τον μικρό Άγγελο Γκιώνη ο οποίος σε λίγες μέρες θα υποβληθεί σε μια πολύ λεπτή και πολυδάπανη επέμβαση σε κλινική της Αγγλίας.

      Το σύνολο των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Δωδεκανήσου, την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος νήσου Ρόδου και Δωδεκανήσου και από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου είναι 4.200 ευρώ.

 

     Σε αυτά τα χρήματα συμπεριλαμβάνεται και η οικονομική ενίσχυση από την πλευρά των Κύπριων Αστυνομικών, οι οποίοι έδωσαν 850 ευρώ για τον μικρό Άγγελο.

 

     Στο πρώτο αγώνα έπαιξαν η ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Δωδεκανήσου με την Ένωση Λιμενικού Σώματος ο οποίος έληξε με σκορ 4-0 υπέρ των Αστυνομικών.

 

     Η ομάδα της Ένωσης Πυροσβεστών αντιμετώπισε  στον δεύτερο αγώνα της διοργάνωσης την αντίστοιχη ομάδα της Αστυνομίας Κύπρου, χάνοντας με σκορ 1-0.

 

     Στην συνέχεια οι Πυροσβέστες αντιμετώπισαν την ομάδα της Ένωσης Λιμενικών την οποία κέρδισαν με σκορ 3-1.

     Στον τελευταίο αγώνα η ομάδα των Αστυνομικών Δωδεκανήσου αντιμετώπισε την ομάδα της Κύπρου από την οποία έχασε με 5-4 στα πέναλτι. 

 

     Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με την απονομή μεταλλίων σε όλους τους παίκτες των ομάδων, καθώς και αναμνηστικές πλακέτες.

 

      Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους πολίτες της Ρόδου οι οποίοι από την πρώτη μέρα αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια αγοράζοντας εισιτήρια για το τουρνουά.

     Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς υποστηρικτές για την στήριξη αυτής της προσπάθειας.

 

  

Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                                 Ο Πρόεδρος

 

Χατζηκυριάκος  Ιωάννης                                                                                        Κάσσας Παναγιώτης

 

                                                                                                                                                  

                                                                                                           

Print Friendly, PDF & Email