ΠΟΕΥΠΣ: Δελτίο τύπου
08/09/2014
Ο αγώνας φέρνει αποτελέσματα.
12/09/2014

ΕΥΠΣ ΡΟΔΟΥ- ΔΩΔ-ΝΗΣΟΥ:Δελτίο Τύπου

Τηλ  Προέδρου            6945416242                                           Προς: MME & Τύπου

Τηλ. Γεν. Γραμματέα    6977425809                                           Κοιν.: 1. ΠΟΕΥΠΣ

                                                                                                         2. Μέλη μας (πίνακας ανακοινώσεων & mail)

                                                       

                                         

Αρίθμ. Πρωτ.  144                                                                       

Ρόδος  11-09-2014

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

     Ο Πρόεδρος Κάσσας Παναγιώτης και ο Γεν. Γραμματέας Χατζηκυριάκος Ιωάννης της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου & Δωδεκανήσου, στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκαν το νησί της Κω όπου και πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων, την πρώτη ημέρα με τους Υπαλλήλους και τους Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, και την δεύτερη ημέρα, απόντος του Δημάρχου κ. Κυρίτση συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο  κ. Δαυίδ Γερασκλή και τον Αερολιμενάρχη του Αερολιμένα Κω κ. Αντώνη Καλούδη.

      

      Σκοπός των συναντήσεων αυτών ήταν η ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις και ηπροώθηση των θέσεων της Ένωσης μας,  αλλά και παρεμβάσεις για την  επίλυση πιθανών  προβλημάτων που απασχολούν το Πυροσβεστικό προσωπικό, όσο και σε γενικότερα θέματα σχετικά με την πυρασφάλεια και πυροπροστασία της Νήσου Κω.

Παράλληλα ζητήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κω καθώς και από τον Αερολιμενάρχη, να είναι κοντά στους Πυροσβέστες και στα πλαίσια των δικών τους δυνατοτήτων αλλά και αρμοδιοτήτων, να συμβάλουν στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν στο μέλλον.

 

     Τέλος οι εκπρόσωποι της Ένωσης επισήμαναν το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης  προσωπικού που υπάρχει και στις δύο Πυροσβεστικές Υπηρεσίες καθώς και στην παλαιότητα των Πυροσβεστικών Οχημάτων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω, ζητώντας παράλληλα από όλους τους φορείς  να ενεργήσουν με οποιονδήποτε τρόπο, συμβάλλοντας στην προσπάθεια ενίσχυσης  με προσωπικό στις  δυο Υπηρεσίες.   

 

 

 

Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                                 Ο Πρόεδρος

 

Χατζηκυριάκος  Ιωάννης                                                                                        Κάσσας Παναγιώτης

 

Print Friendly, PDF & Email