Διοργάνωση κινητοποίησης για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.

Aλληλεγγύη στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των ενεργών συμπολιτών μας
26/01/2016
Ιστορικό
27/01/2016

Διοργάνωση κινητοποίησης για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.

poeyps-title

Αρ.Πρωτ.  25                                                            Αθήνα, 26/01/2016

                                                                                          

                                                                 ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

                                                                            ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Συνάδελφοι,

    Σε συνέχεια της από 25/01/2016 ανακοίνωσής μας, καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, να συμμετάσχουν στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 05 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και Ω/16:00΄ στην Αθήνα (πλατεία Κολοκοτρώνη – Παλαιά Βουλή).

   Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε αμέτοχοι και να παρακολουθήσουμε σαν θεατές το δυσοίωνο μέλλον μας να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Μόνο με δυναμική φυσική παρουσία μπορούμε να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπειά μας.

  Καλούμε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών μας να πράξουν ως ακολούθως :

  • Να ενημερώσουν και να ενεργοποιήσουν το σύνολο των συναδέλφων ώστε να υπάρξει μαζική συμμετοχή στην ανωτέρω ένστολη διαμαρτυρία που αποσκοπεί στην αποτροπή των επαχθών, για τους ένστολους, σχεδιασμών της Κυβέρνησης.
  • Να έρθουν σε συνεννόηση με τις αντίστοιχες Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις των Αστυνομικών Υπαλλήλων προκειμένου να υπάρξει κοινή μετάβαση στην Αθήνα όλων των συναδέλφων από (Π.Ο.ΑΣ.Υ.-Π.Ο.ΑΞΙ.Α.-Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.-Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ-Ε.Α.Π.Σ-Π.Ε.Α.Λ.Σ.-Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.-Π.Ε.Α.Π.Σ) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση καθώς και με τους απόστρατους συναδέλφους μας, με τα λεωφορεία που θα μισθωθούν για το σκοπό αυτό.
  • Να δώσουν το «παρών» στις κινητοποιήσεις των αγροτών, έτσι ώστε μέσα από κοινό αγώνα, να αποτρέψουμε την ψήφιση του Νομοσχεδίου.
  • Να καταθέσουν επιστολή των θέσεών μας, υπόδειγμα της οποίας σας  επισυνάπτουμε, προκειμένου να ενημερωθούν οι Βουλευτές της περιοχής τους, στην οποία καλούνται να διαχωρίσουν την θέση τους, δηλώνοντας ότι θα καταψηφίσουν το Νομοσχέδιο.

Συνάδελφοι,

     Η μαζική συμμετοχή όλων μας στις ανωτέρω δράσεις και πρωτοβουλίες είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη προκειμένου να περισώσουμε κεκτημένα δικαιώματα που απειλούνται εκ νέου, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον.

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                 ΦΕΡΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Print Friendly, PDF & Email