07/04/2017
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
12/04/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

titlos poeyps neo

                                                          Αθήνα,  11/04/2017

Αρ.Πρωτ.: 356

ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

                                                                             ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. της 10.04.2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και συνάντηση με αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποτελούμενη από τους κ.κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, Βουλευτή Αχαϊας, Υπεύθυνο Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη και Διαμαντή Κανελλόπουλο, τ. Υπαρχηγό Π.Σ.

Κατά την συνάντηση έγινε εκ μέρους του κ. Παπαθεοδώρου αναλυτική ενημέρωση για τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχετικά με τα θέματα που αφορούν το Πυροσβεστικό Σώμα και τους υπαλλήλους του. Στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα της ενίσχυσης των υπηρεσιακών δυνατοτήτων του Π.Σ., της άρσης σοβαρών προβλημάτων που σχετίζονται με την τριχοτόμηση των κατηγοριών των υπαλλήλων, στην επικείμενη τροποποίηση του Κανονισμού Μεταθέσεων, όπως και σε σειρά θεσμικών προβλημάτων που ταλανίζουν τους υπαλλήλους.

Μετά την ενημέρωση επακολούθησε ιδιαίτερα εποικοδομητικός και ζωντανός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων με τη συμμετοχή πολλών μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.. Υπήρξε αμοιβαία και ειλικρινής δέσμευση για τη συνέχιση της συνεργασίας στο μέλλον για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. εκτιμά ως απόλυτα θετική τη συνάντηση και ευελπιστεί στη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των φορέων μας για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του Π.Σ.

                                      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                       ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Print Friendly, PDF & Email