Απάντηση από το ΤΕΑΠΑΣΑ για υπερωριακή εργασία.
11/02/2015
ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ προς το Συμβούλιο της Επικρατείας.
19/02/2015

Απόδοση Συνδικαλιστικών Συνδρομών.

titlos poeyps neo

Αρ.Πρωτ.35                                                                            Αθήνα, 12/02/2015

 

ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

  

ΘΕΜΑ :  «Απόδοση Συνδικαλιστικών Συνδρομών».

  

Συνάδελφοι ,

 

  σας ενημερώνουμε ότι επιλύθηκε ένα αίτημά μας που αποτελούσε  πάγια και διαχρονική θέση όλων των Προεδρείων της ΠΟΕΥΠΣ, από ιδρύσεώς της, με  πληθώρα εγγράφων αρχής γενομένης από το 2000, 2002, 2006 κ.α. με σκοπό  την ορθή εφαρμογή των διαδικασιών σχετικά με την είσπραξη και απόδοση των συνδικαλιστικών εισφορών αλλά και την πιστή τήρηση σε ακέραιο βαθμό της νομοθεσίας που διέπει το συνδικαλιστικό κίνημα.

Επιπλέον το προηγούμενο χρονικό διάστημα το Προεδρείο της ΠΟΕΥΠΣ με νεότερο  έγγραφό του προς την Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος και συγκεκριμένα με το υπ’ αριθ.  119/23-05-2014,  ζητούσε να αποδίδονται οι συνδρομές που αναλογούν στις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις απευθείας σε αυτές. 

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι  όλο το μεσοδιάστημα και πέραν από τις ανωτέρω έγγραφες ενέργειές μας, το εκάστοτε Προεδρείο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.  πραγματοποιούσε και  προφορικές παρεμβάσεις για την διευθέτηση του ζητήματος.

Τέλος, επισημαίνουμε σε όλες τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις, όπως  απευθυνθούν στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής προκειμένου να τους χορηγηθεί Ειδικός Κωδικός (σύμφωνα με το υπ΄ αρ.πρωτ.7776/05-02-2015 έγγραφο Α.Π.Σ. και να αποστείλουν άμεσα, στην Δ/νση Οικονομικών του Α.Π.Σ. τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με το υπ΄αριθ.πρωτ. 8762Φ.505.18/11-02-2015 έγγραφο Α.Π.Σ. προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να αποδίδονται οι εισφορές των μελών απευθείας στις Ενώσεις ώστε να απεμπλακεί οριστικά η Ομοσπονδία μας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                   ΦΕΡΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email