Αίτημα για συνάντηση με Υπουργό και αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών

Νέες Πρωτοβουλίες Ομοσπονδιών Σ.Α. και Ε.Δ.
30/10/2014
ΠΟΕΥΠΣ:Εξελίξεις – ενημέρωση σχετικά με τρέχοντα ζητήματα
03/11/2014

Αίτημα για συνάντηση με Υπουργό και αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών

omospondies logo

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 600/14/6β

Προς: 1) Υπουργό Οικονομικών
              κ. Γκίκα ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ
          2) Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών
              κ. Χρήστο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ
Κοιν: Πολιτικά Κόμματα

  Κύριοι Υπουργοί,

  Το συνδικαλιστικό μας κίνημα όπως γνωρίζετε, έχει απευθύνει προς εσάς από 11 Σεπτεμβρίου 2014 αίτημα για άμεση συνάντηση μαζί σας, με αφορμή τις εξαγγελίες του κ. Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ, αναφορικά με την εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των περικοπών που αδίκως επιβλήθηκαν στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας με τις διατάξεις του Ν. 4093/2012.

   Δυστυχώς, δυο μήνες αργότερα οι θεσμικοί φορείς που εκπροσωπούμε, ουδεμία επίσημη ενημέρωση έχουν όσον αφορά την συμμόρφωση της Κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να εντείνεται τόσο η παραπληροφόρηση για τις πραγματικές σας προθέσεις όσο και η αγωνία όλων των συναδέλφων μας, που δικαίως απαιτούν σεβασμό στις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

  Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε όπως την προσεχή εβδομάδα πραγματοποιηθεί η επιζητούμενη συνάντηση προκειμένου να ενημερώσουμε τα μέλη μας για τον τρόπο υλοποίησης των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας και ειδικότερα για την προωθούμενη από μέρους σας νομοθετική ρύθμιση του όλου θέματος.

ypografes omospondion6

Print Friendly, PDF & Email