Αγωνιστικό κάλεσμα για την Δ.Ε.Θ.  την 9η Σεπτεμβρίου, ώρα 18.00 στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης.

Αναμενόμενες εξελίξεις για την ειδική εισφορά 1% υπέρ πρ. Τ.Π.Δ.Υ.
29/08/2022
Κατοχύρωση της μάχιμης πενταετίας για όλους και νέα συνάντηση για εκκρεμή αιτήματα.
01/09/2022

Αγωνιστικό κάλεσμα για την Δ.Ε.Θ.  την 9η Σεπτεμβρίου, ώρα 18.00 στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης.

Αρ. Πρωτ:75                                                                                              

Αθήνα,29.08.2022

 

                                                                                              ΠΡΟΣ: Πρωτοβάθμιες Ενώσεις

                                                                                                           Μέλη της  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

ΘΕΜΑ: «Αγωνιστικό κάλεσμα για την Δ.Ε.Θ.  την 9η Σεπτεμβρίου, ώρα 18.00 στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης»

 

Μετά από κοινή απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ) με τις αντίστοιχες Ομοσπονδίες των Αστυνομικών, Λιμενικών και Ενόπλων Δυνάμεων, καλούνται όλοι οι εν ενεργεία καθώς και οι συνταξιούχοι συνάδελφοι, να δώσουν δυναμικό παρών και να συμμετάσχουν στην πραγματοποίηση της ένστολης πανελλαδικής συγκέντρωσης – διαμαρτυρίας στις 9 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00΄στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης, στέλνοντας μήνυμα από όλη την Ελλάδα στο Πρωθυπουργό της Χώρας, ενόψει των εξαγγελιών του στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Κοινός και αδιαμφισβήτητος στόχος είναι η αισθητή παρουσία μας στη συγκέντρωση αυτή, με τη μαζική και δυναμική μας συμμετοχή, ώστε το συνδικαλιστικό μας κίνημα να αποτυπώσει το ξεκάθαρο στίγμα του με στόχο να στείλουμε στην πολιτεία ηχηρά μηνύματα από κάθε γωνιά της Χώρας μέσω των Πρωτοβαθμίων Ενώσεών μας, οι οποίες αποτελούν το κύτταρο της Ομοσπονδίας.

Η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη απαντώντας έτσι με μαζικό και δυναμικό τρόπο στον εμπαιγμό, την απαξίωση, στην προσβολή της αξιοπρέπειας και της πλήρους υποβάθμισης της υπηρεσιακής μας προσφοράς. Η Ομοσπονδία μας για το σκοπό αυτό θα πριμοδοτήσει τις Ενώσεις για την μίσθωση των λεωφορείων για την μετάβαση  τους στην Θεσσαλονίκη. Οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων ώστε να δοθεί τέλος στην απλήρωτη υπερεργασία που καθημερινά υποβάλλονται οι πυροσβέστες της χώρας, καθώς καλούνται σε συνεχή εργασία πέραν του προβλεπόμενου χρόνου εργασίας, καταστρατηγώντας εργασιακά, κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα που αποκτήθηκαν με αγώνες πολλών χρόνων.

Στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία της 9ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη καλούμαστε να είμαστε όλοι εκεί, δίνοντας ηχηρό «παρών», προκειμένου να αντιληφθούν όλοι ότι το Πυροσβεστικό Σώμα, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κοινωνία με ότι αυτό συνεπάγεται για τις δικές τους ευθύνες

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                 ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Print Friendly, PDF & Email