Περί συμμετοχής μας στο Συνέδριο της Ε.Α.Π.Σ.

Περί συμμετοχής μας σε τρισάγιο δέηση.
19/06/2017
Αίτημα για κοινή συνάντηση των Ομοσπονδιών
20/06/2017

Περί συμμετοχής μας στο Συνέδριο της Ε.Α.Π.Σ.

titlos poeyps neo

 

Αρ.Πρωτ.436                                                         Αθήνα, 19/06/2017

 

ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

 

ΘΕΜΑ: «Περί συμμετοχής μας στο Συνέδριο της Ε.Α.Π.Σ.».

 

Συνάδελφοι,

η Ομοσπονδία μας δια του Προέδρου συμμετείχε στις εργασίες του 21ου Συνεδρίου της Ε.Α.Π.Σ. στα Λουτρά Πλατυστόμου Φθιώτιδας την 16η Ιουνίου 2017 όπου ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο συνάδελφο θεμελιωτή  της «Επιστημονικής Πυροσβεστολογίας» Ηλία Μπέτσιο καθώς και στα 20 χρόνια εθελοντισμού στο Π.Σ.

Έγινε διεξοδική αναφορά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και διατυπώσαμε την αγωνία των εργαζομένων για τα χρονίζοντα και φλέγοντα προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος που μειώνουν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα όπως: ελλείψεις μονίμου προσωπικού, παλαιότητα οχημάτων, γερασμένα πυροσβεστικά αεροσκάφη καθώς και θεσμικών θεμάτων όπως: Κανονισμός Μεταθέσεων, Υγεία και Ασφάλεια, Βαθμολόγιο.

Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο Π.Δ. 13/2017 και στις δυσμενείς επιπτώσεις που επιφέρει στους υπαλλήλους και ζητήθηκε  από τους παρευρισκόμενους ως Δ/τές, τα θέματα που προκύπτουν να λύνονται ήπια και με διάλογο σε ενδοϋπηρεσιακά πλαίσια και να μην επιβάλλονται αδικαιολόγητες πειθαρχικές διώξεις σε υπαλλήλους με την επιβολή χρηματικών ποινών προστίμου.

Τέλος δηλώσαμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε την αποστολή που μας έχουν αναθέσει οι συνάδελφοι με οποιοδήποτε  κόστος.

 

                                      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                            ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Print Friendly, PDF & Email