Συνάντηση με εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας.

Κανονισμός Μεταθέσεων: Απαιτείται διαφάνεια, επιβάλλεται ενημέρωση! Αφορά τη ζωή και το μέλλον μας.
27/12/2016
ΠΟΕΥΠΣ: Έκτακτο Πανελλαδικό Συνέδριο.
05/01/2017

Συνάντηση με εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας.

titlos poeyps neo

Αρ.Πρωτ.250                                                                    Αθήνα, 28/12/2016

                                                                  ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

                                                                             ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

ΘΕΜΑ: « Συνάντηση με εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας»

Με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιο για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτή Λαρίσης, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και τον πρώην Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας, όπου και  κατατέθηκε Υπόμνημα με τις θέσεις μας, όπως η Ομογενοποίηση του Πυροσβεστικού Προσωπικού, το Βαθμολόγιο, ο Κανονισμός Μεταθέσεων κ.λ.π. καθώς και αναπτύξαμε διεξοδικά την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει κυρίως το έμψυχο δυναμικό του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και τις ελλείψεις στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Ήταν μια πραγματικά ειλικρινή, λεπτομερή και ουσιαστική συνάντηση, όπου τέθηκαν οι βάσεις για μια σταθερή συνεργασία κατά την οποία οι Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Τομέα, θα συμβάλλουν στην βελτίωση της λειτουργίας του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο κ. Χαροκόπουλος χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Το έργο που επιτελούν οι άνδρες του πυροσβεστικού σώματος είναι παγκοσμίως γνωστό και αναγνωρισμένο. Με αυταπάρνηση και συχνά με αυτοθυσία οι παρεμβάσεις τους είναι σωτήριες σε δύσκολες καταστάσεις. Ακόμη και τα χρόνια της κρίσης η πυροσβεστική δεν έχει μειώσει την αξιοπιστία και την κοινωνική της συνεισφορά. Γι’ αυτό και η πολιτεία εκτός από τον ηθικό έπαινο θα πρέπει να σκύψει με μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάνω στα προβλήματα που ταλανίζουν τα στελέχη της και να δώσει λύσεις και διεξόδους».

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                              ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Print Friendly, PDF & Email